17 november 2016 | 19:00 – 21:00 | Rabobank Rijn en Heuvelrug | Utrechtseweg 25 te Zeist

Fortified Food presenteert de nieuwe generatie kant en klaar maaltijden van Huuskes tijdens de maand van de zelfredzaamheid op de Rabobank zorgmarktRabobank heeft november uitgeroepen tot de maand van de zelfredzaamheid, wat gaat over het verbeteren van het dagelijkse leven van senioren. Rabobank biedt innovatieve ondernemers die eerder deelnamen aan de Herman Wijffels Innovatie Prijs de kans om zich te presenteren met hun product dat bijdraagt om ouderen langer zelfstandig te laten blijven.

Huuskes, specialist in gezonde voeding, heeft met gebruik van de technologie van Fortified een nieuw concept ontwikkeld en is recent gestart met de markt introductie van Chef Vitaal. De maaltijden van Chef Vitaal sluiten naadloos aan bij de maand van de zelfredzaamheid, namelijk een top kwaliteit maaltijd met toegevoegde eiwitten, vitamine D en calcium. Rabobank, Huuskes en Fortified vinden dat iedereen recht heeft op een maaltijd van hoge kwaliteit op een normaal bord en willen hiermee gezamenlijk bijdragen aan plezieriger en vitaler leven.

chefvitaal_month_of_self_reliance

Ook geïnteresseerd in deze heerlijke vitale voeding? Kijk op www.chefvitaal.nl en ontdek de nieuwe generatie restaurant kwaliteit maaltijden.

Voor meer informatie over de maand van de zelfredzaamheid kijkt u op: https://www.rabobank.nl/bedrijven/cijfers-en-trends/gezondheidszorg/maand-van-de-zelfredzaamheid/.